Ilmanvaihto on rakennuksen keuhkot

 

Korafix Oy

Kun tarvitset luotettavaa urakoitsijaa

 

Alan rautainen ammattilainen

 

Huollamme ilmanvaihtosi

1
1

Ilmanvaihto - rakennuksen keuhkot

Ilmanvaihto on tärkeä osa-alue rakennuksen toiminnassa. Metsien puut toimivat maapallomme keuhkoina – rakennuksissa ilmanvaihto ajaa samaa asiaa. Ilmanvaihdon tehtävänä on taata mahdollisimman pitkä elinkaari rakennukselle ja hyvät olosuhteet siellä oleskeleville.

Aerial view of the road through the spruce forest. red cabin in the forest in rural Finland

Korafix Oy - Ilmanvaihdon ammattilainen

Olemme toimineet ilmanvaihtoalan ammattilaisena jo 2000-luvun alusta alkaen. Korafix Oy:n toiminta on luotettavaa, työn jälki ja sen siisteys on taattua ja asiakasystävällistä. Otamme huomioon teidän ja rakennuksenne tarpeet. Teemme rakentamisen ohella ratkaisuja, jotka ovat rakennustehokkaita ja samalla sekä taloudellisesti että energiataloudellisesti kannattavia.

The pipe in the basement

Tulemme sinne missä meitä tarvitaan

Toimialueemme määräytyy asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Meiltä saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua LVIA-urakoinnissa (urakkatarjoukset), ilmanvaihdon huolto- ja asennustöissä, tai ilmamäärien mittaus- ja säätötöissä.

Kokemusta pitkällä historialla

Yritys aloitti toimintansa Turussa vuonna 2000 nimellä Tmi Korafix Korjaus- ja rakennuspalvelu, joka sittemmin muutettiin Korafix Oy:ksi kesäkuussa 2002. Korafix Oy on tehnyt ilmanvaihtourakointeja ympäri Suomea. Syyskuusta 2006 lähtien yrityksellämme on ollut omat toimitilat Turun Kupittaankadulla. Korafix Oy on yhden omistajan yritys. Tällä hetkellä yrityksemme työllistää 15-18 työntekijää ja liikevaihtomme on 2 – 3 milj.